مقالات فارکس

برخی از آژانس های نظارتی فارکس در جهان

مقالات فارکس

مطالعه در 4 دقیقه

در مطلب قبل با مهمترین نهادهای نظارتی داخل آمریکا آشنا شدیم. اما تعداد زیادی از آژانس های نظارتی فارکس هم در جهان وجود دارد که وظیفه کنترل و تنظیم بروکرها را دارند. در این مطلب با مهمترین آنها آشنا خواهیم شد.

برای مشاهده لیست کامل نهادهای نظارتی، جزئیات آنها و آدرس وبسایت هر کدام، به صفحه رگوله های فارکس مراجعه نمایید.

آژانس های نظارتی فارکس در انگلستان

اگر در بریتانیا زندگی می‌کنید برای بررسی وضعیت رگولاتوری بروکرتان می‌توانید به مرجع راهبرد امور مالی انگلستان (FCA) و مرجع مقررات احتیاطی (PRA) مراجعه کنید.

در ۱ آوریل ۲۰۱۳، هر دوی این نهادها به عنوان نهادهای نظارتی صنعت مالی، جایگزین مرجع خدمات مالی (FSA) شدند.

مرجع راهبرد مالی یک آژانس غیردولتی است که تأمین مالی آن توسط شرکت‌های تحت نظارتش انجام می‌شود و آنها به هیئتی که توسط خزانه‌داری منصوب می‌شوند، پاسخگو هستند.

هدف آنها محافظت از مصرف‌کنندگان، تضمین ثبات صنعت و ترویج رقابت سالم در صنعت خدمات مالی از طریق مقررات مشاوران مالی، مدیران دارایی یا هر شرکتی است که تحت پوشش PRA قرار نمی‌گیرد.

مرجع مقررات احتیاطی (PRA) بخشی از بانک انگلستان است و نقش اصلی آن ترویج یک سیستم مالی سالم در بریتانیا است، این نهاد این کار را از طریق تنظیم و نظارت بر بانک‌ها، اتحادیه‌های اعتباری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری بزرگ و بیمه‌گران انجام می‌دهد.

آژانس های نظارتی فارکس

آژانس های نظارتی فارکس در دانمارک

FSA دانمارک در ژانویه ۱۹۸۸ تأسیس شد و این نهاد مسئول نظارت بر همه فعالیت‌های مالی کشور دانمارک است. FSA دانمارک تلاش می‌کند از سرمایه‌گذاران حمایت کنند و از هرگونه سوءاستفاده مالی جلوگیری کنند، به همین منظور اعضای آن پیوسته نظارت می‌شوند.

آژانس های نظارتی فارکس در سوئیس

FDF یا اداره فدرال دارایی در سال ۱۸۴۸ تأسیس شد. FDF ناظر امور مالی در سوئیس است، اما قوانین بانک‌ها، معامله‌گران اوراق بهادار و بورس‌ها را سازمان نظارت بر بازار مالی سوئیس (Swiss Financial Market Supervisory Authority) یا FINMA وضع و تنظیم می‌کند.

FINMA مثل ناظر بزرگ در سوئیس عمل می‌کند و عملکردش مانند سایر آژانس‌های نظارتی است.

ARIF هم مثل FINMA مختص سوئیس است، با این تفاوت که این سازمان در قسمت فرانسوی‌زبان سوئیس مستقر است.

ARIF در سال ۱۹۹۹ تشکیل شد. این سازمان هم مثل بقیه، همچون یک آژانس نظارتی است که اعضای آن موظفند از قوانین و مقررات خاصی تبعیت کنند.

آژانس های نظارتی فارکس در هنگ کنگ

در پی ناکارآمدی دو نهاد نظارتی سابق هنگ کنگ، کمیسیون اوراق بهادار و آتی هنگ کنگ (Hong Kong Securities and Futures Commission) در ماه می ۱۹۸۹ تشکیل شد. دو سازمان قبلی با هم ادغام شدند و یک نهاد به نام SFC تشکیل شد و مسئولیت‌های مربوطه را به عهده گرفت. این سازمان بر تمام فعالیت‌های معاملات آتی و مرتبط با اوراق بهادار در هنگ کنگ نظارت می‌کند.

آژانس های نظارتی فارکس در استرالیا

کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا (Australian Securities and Investments Commission) یکی از مراجع نظارتی مهم در صنعت فارکس است.

ASIC در سال ۱۹۹۱ تشکیل شد و مقررات شرکتی در استرالیا را تنظیم و وضع می‌کند.

تنظیم و وضع مقررات شرکت‌ها، بازارهای مالی، سازمان‌های خدمات مالی و بیمه و اعتبارات بر عهده ASIC است.

این نهاد به این منظور تشکیل شده است که در محیط و فضای بازار عدالت را حفظ و برقرار سازد.

همانطور که قبلا اشاره کردیم، از طریق صفحه لیست کامل آژانس های نظارتی فارکس در جهان می‌توانید همه آنها را با جزئیات و آدرس وبسایت مشاهده نمایید.

دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید

مرتب سازی
سلطانی ۲۲ فروردین ۱۴۰۲

عالی